به گزارش سلام لردگان؛ اصلاح طلبان مدعي هستند که يکي از تاثيرگذارترين جريانات در به قدرت رسيدن حسن روحاني بودند و همين مسئله سبب شده بود تا براي اهالي اين جريان انتظاراتي از دولت يازدهم به وجود آيد. انتظاراتي که هيچگاه در دولت جديد از سوي روحاني مورد اقبال قرار نگرفت و اصلاح طلبان نيز به اين نکته دست يافتند که در ماجراي انتخابات رياست جمهوري به هدفي که مد نظر داشته اند، نرسيدند.
اعضاي جبهه اصلاحات بعد از روي کار آمدن روحاني يک به يک درخواست هاي خود را به رئيس دولت ارائه کردند اما اين خواسته ها يکي پس از ديگري ملقي شد. نمونه بارز آن نيز کنار گذاشتن محمد رضا عارف و دور ماندن وي از جمع اعضاي کابينه بود. همين مسئله سبب شد تا رفته رفته اصلاح طلبان راه خود را از حسن روحاني جدا کرده و به تدريج روند انتقادي نيز نسبت به دولت يازدهم اتخاذ کنند.
در اين بين و در ادامه روند انتقادات اصلاح طلبان به حسن روحاني، شنيده شد که در يکي از جلسات محفلي اعضاي اين جريان، عبدالله نوري ضمن اعلام وضعيت قرمز در اردوگاه اصلاح طلبي، اظهار داشته "فضا خوب نيست و با وضعيت فعلي نمي توان انتظار داشت که در انتخابات مجلس بتوانيم موفق شويم. اعضاي جريان اصلاحات دچار نوعي سرمستي شده اند و اين سرمستي موجب غرور شده است. از همين رو بايد از اين سرمستي خارج شويم."
البته عبدالله نوري در اين جلسه به انتقاد از حسن روحاني نيز پرداخته و گفته است: "انتظار ما از روحاني اين بود که برخي کارها را انجام دهد اما جريان دولت مي خواهد با پول خرج کردن به جذب اصلاح طلبان بپردازد. روحاني قصد دارد سردمدار اصلاح طلبان شود اما اصلاح طلبان خودشان يک طيف جداگانه هستند و سردمدار هم دارند. ما نبايد اجازه دهيم سردمداران خودمان کنار بمانند."
اين اظهارات عبدالله نوري البته در شرايطي مطرح شد که پيش از اين نيز گروه ديگري از اصلاح طلبان در جلسات محفلي خود به انتقاد از دولت يازدهم و رئيس جمهور پرداخته اند.
در اين خصوص همين چند روز پيش بود که ابراهيم اصغر زاده دولت روحاني رااز منظر نداشتن راهبرد مورد انتقاد قرار داد و گفت: اگر فقدان راهبرد روشن، دولت دوم اصلاحات را به زمين سخت و سنگلاخي زد، در دولت روحاني هنوز چند ماه نگذشته، آنچنان به اعتبار دولت ضربه زد که اثر مهرش تا پايان بر پيشاني دولت باقي خواهد ماند. چرا؟ اينکه دولت بدون هيچ استراتژي منسجمي در ماههاي منتهي به ارديبهشت امسال به صورت متوالي تقاضا کرد که مردم به او اعتماد کنند و صرفاً کساني جهت دريافت يارانه بروند ثبتنام کنند که نيازمند واقعي باشند؛ ولي در کمال ناباوري مشاهده شد ۷۳ ميليون نفر رسماً بياعتنا به تقاضاي رئيسجمهور منتخبشان، به هر دليلي خود را مستحق دريافت يارانه دانستند و رفتند و پاي ورقهاي را امضا زدند که عملاً شکاف فزاينده دولت - ملت را تأييد ميکرد. خب اگر اين فقدان راهبرد نيست، پس چيست؟
اصغرزاده همچنين درباره جمله چندي پيش حجاريان که گفته بود اگر اصلاحطلبان بشکنند دولت آقاي روحاني ميشکند، گفت: بهتر است بگوييم اگر دولت روحاني بشکند، اصلاحطلبان ميشکنند. چون دولت روحاني فرصت براي تحرک نيروهاي اصلاحطلب فراهم ساخته است و هرچه او با مقاومت در برابر افراطيون بازدارندگي ايجاد کند، امکان مانور بيشتر به اصلاحطلبان ميدهد.
انتهاي پيام/
خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا